Val la pena comprar una casa per reformar?

abril 4, 2024

comprar casa para reformar

Descobreix per què val la pena comprar una casa per reformar de la mà d’Espígul. Al llarg d’aquest post, explorarem els beneficis i aspectes a tenir en compte abans de comprar una casa per reformar.

Beneficis de comprar una casa per reformar

Comprar una casa per reformar ofereix una sèrie d’avantatges únics que poden convertir-se en oportunitats excel·lents tant per a compradors d’un primer habitatge com per a inversors experimentats. Aquests beneficis inclouen:

Personalització i creació de l’habitatge ideal

La principal atracció d’adquirir una propietat per reformar és la capacitat de personalitzar cada aspecte de la casa. A diferència d’una propietat nova o ja reformada, tens la llibertat de dissenyar espais que s’adaptin perfectament a les teves necessitats i preferències personals, des de la distribució fins als acabats.

Potencial d’increment de valor

Les cases per reformar sovint es compren a un preu inferior al mercat, donant als compradors l’oportunitat d’incrementar substancialment el seu valor a través de millores estratègiques. Aquesta és una manera d’edificar patrimoni i obtenir un bon retorn de la inversió.

Accés a millors ubicacions

Les propietats que necessiten reformes es poden trobar en barris desitjables on el preu d’entrada per a cases en millor estat pot ser molt més alt i no estar a l’abast de qualsevol. Això ofereix la possibilitat de viure en zones amb millor accés a serveis, escoles de més qualitat i una millor qualitat de vida en general.

Estalvi en el preu de compra

Tal com hem esmentat anteriorment, el preu de compra d’una casa que requereix reformes pot ser significativament més baix que el d’una casa “a punt per entrar a viure”. Això pot fer que la compra sigui més accessible per a alguns compradors, especialment en mercats immobiliaris on els preus són alts. 

Què has de saber abans de comprar-te una casa per reformar?

Tot i que comprar una casa per reformar pot ser una bona operació, també hi ha factors importants que cal considerar abans de comprometre’s amb aquesta opció. Per això, a continuació t’expliquem què has de saber abans de comprar-te una casa per reformar:

Avaluació dels costos de reforma

Abans d’avaluar una oferta, és crucial obtenir una avaluació precisa dels costos de reforma. Això inclou materials, mà d’obra, permisos i qualsevol altra despesa imprevista. Prepara un pressupost detallat i et recomanem contractar un professional per a una estimació més precisa.

Inspeccions i valoracions professionals

Una inspecció professional de la propietat pot desvetllar problemes ocults, com ara danys estructurals, problemes de fonamentació o necessitats de renovació majors que poden afectar el teu pressupost i plans. Aquest pas és vital per evitar sorpreses costoses més endavant.

Consideració del temps i esforç requerit

La reforma d’una casa pot ser un projecte intens en temps i esforç. Valora si tens la disponibilitat i la capacitat de gestionar aquest tipus de projecte, especialment si planeges fer part del treball tu mateix.

Normativa i permisos

Informa’t sobre qualsevol restricció de construcció o renovació a la teva àrea i assegura’t de comprendre el procés per aconseguir els permisos necessaris. El no complir amb aquestes normatives pot resultar en multes i retards.

Finançament de la reforma

Analitza diverses opcions de finançament per cobrir els costos de compra i reforma. Algunes entitats ofereixen productes financers específics per a reformes que poden ser més avantatjosos que un préstec personal tradicional.

Una casa per reformar amb Espígul

Una casa per reformar ofereix milers de possibilitats. Des de la personalització total fins a l’oportunitat d’obtenir una bona inversió, els beneficis són clars. Tanmateix, cal no oblidar que, per aconseguir que el projecte sigui tot un èxit, és fonamental una planificació detallada i una execució experta.Amb l’experiència, el coneixement del mercat i una xarxa de professionals de confiança, Espígul et guia en cada pas, assegurant que la compra i reforma de la casa sigui tan fluida i gratificant com sigui possible. Si estàs pensant en crear una llar a mida, Immobiliària Espígul és el punt de partida perfecte. Contacta’ns i comença a fer realitat els teus somnis immobiliaris.

Segueix llegint

Veure-les totes
funciones de un asesor inmobiliario
març 28, 2024

Funcions d’un assessor immobiliari

El mercat immobiliari és complex i es troba en constant evolució, fet que requereix la presència d’un professional que pugui guiar tant als venedors com als compradors a través del procés de compra, venda o lloguer d’immobles. Aquí és on entra en joc l’assessor immobiliari. A continuació t’explicarem les diferents funcions d’un assessor immobiliari. Què…

comprar sobre plano
abril 11, 2024

És una bona idea comprar sobre pla?

Comprar un habitatge sobre pla significa adquirir una propietat abans que aquesta sigui construïda, basant-se només en el projecte arquitectònic i les promeses del promotor. Aquesta modalitat d’adquisició pot semblar arriscada a primer cop d’ull, però ofereix una sèrie d’avantatges tant per a compradors com per a promotors. A continuació tractarem els beneficis i consideracions…

Espígul