Taialà, Girona, Girona

Últim garatge tancat de 20m2 a Taialà/Domeny

16.000 €
13m2

Descripció de la propietat

Ubicat a la encantadora zona de Taialà, Domeny, a Girona, aquest garatge ofereix una solució versàtil i convenient amb característiques que el fan atractiu tant per a l’estacionament de vehicles com per al seu ús com a magatzem.

Aquest garatge es distingeix per ser tancat, proporcionant seguretat i privacitat. La presència d’una rampa d’accés fàcil facilita l’entrada i sortida de vehicles, fent que l’experiència d’estacionament sigui còmoda i sense complicacions. Amb dimensions a partir de 18m2, aquests garatges ofereixen un espai considerable que es pot adaptar a diverses necessitats.

La versatilitat d’aquests garatges va més enllà de l’estacionament d’automòbils. Amb l’amplitud proporcionada, es presenta la possibilitat d’utilitzar l’espai com a magatzem, permetent als propietaris emmagatzemar objectes personals, eines o qualsevol altra pertinença.

La venda d’aquests garatges està a càrrec de la reconeguda Immobiliària Espigul, una agència amb una sòlida reputació en serveis immobiliaris. Espigul es compromet a oferir un servei professional i de qualitat, garantint una experiència de compra satisfactòria.

La zona de Taialà, Domeny, a Girona, es caracteritza pel seu encant i tranquil·litat. Envoltada de serveis locals, escoles i zones verdes, aquesta ubicació ofereix un entorn agradable per a aquells que busquen un lloc residencial. La proximitat a diverses comoditats fa que viure o tenir un garatge en aquesta àrea sigui especialment convenient.

Aprofiteu aquesta oportunitat per adquirir un garatge versàtil a la zona de Taialà, Domeny, Girona, i gaudeixeu de la comoditat i la practicitat que aquest espai té per oferir.

  • Construïts 13.30 m2
  • Útil 13.30 m2
  • Estat Bo

Ubicació de la propietat

Ref 1322

T’interessa?

Propietats similars

Girona

Parking en venta a Girona – Calle Caldes de Montbui

Superfície 14 m2
Ascensor No
Estat Excel·lent
Girona

Aparcament amb traster disponible a Domeny-Taialà

Superfície 18 m2
Ascensor No
Estat Excel·lent
Girona

Plaça de garatge a Pl. Garrotxa

Superfície 14 m2
Ascensor Si
Estat Bo