Eixample, Girona, Girona

Traster en lloguer Migdia Girona

50 € / mes
0m2
Pendiente certificar

Descripció de la propietat

Et falta espai a la teva vida quotidiana? Els nostres trasters de lloguer són la resposta a les vostres necessitats d’emmagatzematge. Disponibles per adaptar-se a les teves necessitats, aquests espais d’emmagatzematge ofereixen comoditat, accessibilitat i tranquil·litat per a aquells moments en què la capacitat d’emmagatzematge a casa o oficina es queda curta.

Amb accés disponible les 24 hores, podreu organitzar i accedir a les vostres pertinences en qualsevol moment que s’ajusti a la vostra agenda. Tant se val si necessites guardar articles personals, mobles addicionals o equips de treball; els nostres trasters de diferents mides garanteixen que trobis l’espai adequat.

Llogar un traster amb nosaltres és un procés simple i eficient. Poseu-vos en contacte avui mateix per obtenir més detalls i assegurar el teu espai addicional.

No permetis que t’aturi la manca d’espai. Descobriu la llibertat d’un espai organitzat i funcional amb els nostres trasters de lloguer. T’esperem per brindar-te la solució perfecta per a les teves necessitats d’emmagatzematge!

  • Certificació energètica Pendiente certificar

Ubicació de la propietat

Ref 3126

T’interessa?

Espígul