Devesa, Girona, Girona

oficines en lloguer Girona

600 € / mes
56m2
1
Pendiente certificar

Descripció de la propietat

Benvingut al seu futur espai de treball al cor de Girona!

Aquest entresòl encantador, amb una superfície total de 54 metres quadrats, està dissenyat per satisfer totes les necessitats del seu negoci. Ubicat al centre de Girona, oferint també una terrassa de 6 metres quadrats.

L´immoble ha estat reformat per ser transformat en un espai de despatx eficient i funcional. Els 48 metres quadrats restants, a més de la terrassa, estan disponibles per personalitzar segons les necessitats comercials. Ja sigui per a oficines, estudis creatius o qualsevol altre tipus d’empresa, aquest espai versàtil ofereix un llenç en blanc esperant el toc personal.

Una de les comoditats clau és el lavabo inclòs, cosa que afegeix una capa addicional de practicitat i comoditat per a vostè i els seus clients. La distribució intel·ligent de l’espai garanteix un ambient acollidor i professional, ideal per rebre els clients i realitzar les activitats comercials amb eficiència.

La ubicació al centre de Girona amb fàcil accés a serveis locals, transport públic… Aquesta ubicació estratègica no només optimitzarà la visibilitat del negoci, sinó que també oferirà un ambient dinàmic i enriquidor.

  • Construïts 56.00 m2
  • Certificació energètica Pendiente certificar
  • Banys 1

Ubicació de la propietat

Ref 3176

T’interessa?

Espígul