Devesa, Girona, Girona

Gran oportunitat a la Devesa

450.000 €
258m2
4
2
Pendiente certificar

Descripció de la propietat

Aquesta excepcional propietat està ubicada a la zona de la Devesa, oferint una oportunitat única per a aquells que busquen una llar amb potencial d’expansió. Amb una generosa extensió de 258m2, aquesta casa té una orientació sud, garantint una abundant entrada de llum natural i un ambient càlid durant tot el dia.
L’habitatge presenta un disseny ampli i versàtil, proporcionant espais còmodes per a la vida quotidiana. A més, destaca per la possibilitat d’edificació, cosa que brinda als futurs propietaris l’oportunitat de personalitzar i expandir la propietat segons les necessitats i preferències.
A la planta baixa, hi ha un local de 100m2, ideal per a aquells que vulguin emprendre un negoci propi o aprofitar-lo com a espai addicional per a habitatge. Aquesta característica afegeix versatilitat a la propietat, oferint l’opció de convertir-lo en un espai habitable addicional o múltiples pisos, segons les preferències individuals.
A la 1ra planta, disposa de 4 habitacions, ampli menjador i 2 banys. A la 2a planta disposa d’una habitació suite, amb una sortida a una terrassa de 50m2 orientada sud. espaiosa i ben ubicada, sinó que també ofereix una oportunitat única per personalitzar i expandir lespai habitable, convertint-la en una inversió atractiva i versàtil per a aquells que busquen una llar amb potencial il·limitat.

  • Construïts 258 m2
  • Habitacions 4
  • Banys 2
  • Calefacció Gas natural
  • Aire condicionat
  • Certificació energètica Pendiente certificar

Ubicació de la propietat

Ref 3217

T’interessa?

Propietats similars

Girona

Casa adossada a la Rutlla

Superfície 155 m2
Habitacions 4
Banys 3
Girona

Casa al peu de Sant Miquel a Sant Daniel – Girona

Superfície 200 m2
Habitacions 4
Banys 1
Girona

Casa adossada en venda a Girona

Superfície 142 m2
Habitacions 4
Banys 2
Espígul