972 220 110 | hola@espigul.com   CA /  ES /  EN  
Trayectoria

Introducción

Inmobiliaria Espígul és un dels pilars que conforma un aglomerat d’empreses format per la promotora, la constructora i la pròpia Inmobiliaria. Fundada el 1987, l’empresa ha viscut diversos cicles econòmics i ha passat pels millors i pitjors moments del sector immobiliari, però sempre avançant amb pas ferm i innovant dia rere dia. En aquests darrers 30 anys, ha construït i comercialitzat un gran volum d’immobles passant per més de 1.000 habitatges, 3.000 pàrquings, 200 locals i altres tipologies d’immobles, convertint-se en la promotora, constructora i Inmobiliaria líder de la província de Girona.

Misión, visión y valores de la empresa

La Promotora - El nostre objectiu és el d'adquirir sòl en les millors ubicacions per desenvolupar-hi projectes d'alta volada amb tota la qualitat en la gestió que aporta la pròpia marca com a tal. Un equip de project managers amb més de 30 anys d'experiència en el sector immobiliari i amb una selecció de professionals experts en direcció, finances i enginyeria, fan d'aquest un projecte d'èxit i totalment sòlid.

La Constructora - La constant recerca de l'excel·lència pel que fa als millors materials, als sistemes constructius i a l'acabat final dels nostres immobles, ens converteix en un referent i una garantia dins del sector de la construcció, una solvència que ens hem anat guanyant al llarg d'aquests 30 anys d'història a base del treball i de l'esforç constant del nostre gran equip. Realitzem des de petites reformes d'habitatges, passant per la construcció de cases i xalets fins a la construcció de grans edificis residencials i industrials.

La Inmobiliaria - Treballem constantment per acompanyar-te i assessorar-te en la inversió de la teva vida: la compra d'un immoble. Fem que et sentis a gust amb un tracte proper i de confiança convertint en fàcil el que resulta molt difícil. Deixa'ns acompanyar-te des de l'inici, durant el procés de compra/lloguer i més enllà d'aquest, ja que nosaltres treballem primer de tot amb persones, no només amb clients. Aquest know-how no és tant sols un saber fer qualsevol, sinó el d'una identitat pròpia, el que nosaltres anomenem l'ADN Espígul.